Echtpaar De Graav-Ensberg 50 jaar getrouwd

PARAMARIBO – Het echtpaar De Graav-Ensberg heeft op dinsdag zijn gouden huwelijk herdacht. Het echtpaar heeft in het bijzijn van de familie dit heugelijk feit herdacht en kreeg ook bezoek van vertegenwoordigers van het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost die de felicitaties hebben overgebracht met de gebruikelijke enveloppe.

Julius Norman de Graav is op 27 februari 1942 in Paramaribo geboren en heeft ongeveer 40 jaar zijn krachten gegeven aan het Ministerie van Justitie en Politie. Yvonne Ensberg is op 9 juni 1948 in hetzelfde district als haar man geboren en heeft vanaf haar 17e als onderwijzeres gewerkt, waarvoor zij een presidentiële onderscheiding heeft ontvangen.

Uit het huwelijk zijn 5 meisjes geboren en het echtpaar heeft 13 kleinkinderen. Yvonne zegt dat geduld en liefde de sleutelwoorden zijn om een huwelijk van vijftig jaar in stand te houden. Ze vertelt dat ze Julius al van kleins af kende. Zijn oudste broer was verloofd met haar tante. Yvonne was kwekeling op de Stahelinschool en zag Julius op een dag bij het politiehuis staan. Hij groette haar vriendelijk en zij groette vriendelijk terug, omdat ze dacht dat Julius haar herkend had; nietsvermoedend dat hij een oogje op haar had en daarom zijn uiterste best deed om op te vallen…[+]

Source: Dutch Caribbean News Echtpaar De Graav-Ensberg 50 jaar getrouwd

LEAVE A REPLY