Klopp: Wembley alleen mooi als je daar wint

LIVERPOOL – Voetballen op Wembley is voor bijna iedereen een droom. Jürgen Klopp weet echter ook maar al te goed dat dromen in de Londense voetbaltempel kunnen veranderen in nachtmerries. De Duitse trainer gaat op 28 februari met Liverpool naar Wembley voor de finale van de League Cup.

 “Wembley is een geweldig plek om te spelen, maar we gaan daar alleen naartoe om te winnen. Als je verliest, is er namelijk niets aan”, zei Klopp dinsdagavond na de zwaarbevochten zege op Stoke City in de halve finale van de League Cup. De ‘Reds’ hadden op het eigen Anfield een strafschoppenserie nodig om de eindstrijd te halen.

Als trainer van Borussia Dortmund stond Klopp in 2013 ook in Wembley. Dortmund verloor toen de finale van de Champions League tegen Bayern München, door een laat doelpunt van Arjen Robben. Klopp hoopt in de finale op stadgenoot Everton als tegenstander. Die club uit Liverpool moet dan woensdagavond wel Manchester City van zich af zien te houden. “Een Merseyside-derby op Wembley, mooier kan het niet. Mits wij dan ook winnen, natuurlijk.”(Telegraaf)…[+]

Source: Dutch Caribbean News Klopp: Wembley alleen mooi als je daar wint

LEAVE A REPLY