Pogba bedankt Andrea Pirlo

VOETBAL – Paul Pogba heeft Andrea Pirlo bedankt nadat hij woensdagavond een vrije trap raak schoot in de 4-0 overwinning van Juventus op Torino in de Coppa Italia.

De Fransman schoot een vrije trap heerlijk binnen in de winst op de stadsrivaal nadat Simone Zaza tweemaal het net al had gevonden en Paulo Dybala verantwoordelijk was voor de derde treffer. Na afloop richtte de international zich tot zijn oud-teamgenoot. “Ik heb getraind op vrije trappen”, vertelde Pogba tegen Rai Sport. “Ik bedank Andrea, ik heb zoveel geleerd van hem. Het was een geweldige wedstrijd, we bleven geconcentreerd tot aan het einde en we behaalden het resultaat dat we wilden. Nu focussen wij ons op de volgende wedstrijd zodat we het jaar goed kunnen eindigden.”

De middenvelder van Juventus bleek een T-shirt te dragen met een boodschap voor een jonge fan en liet deze na zijn doelpunt zien. “Bryan is elf jaar oud en houdt van Juventus, hij heeft kanker, en ik vertelde hem dat ik dit doelpunt voor hem zou scoren en ik zal altijd met hem zijn.”   (Goal)…[+]

Source: Dutch Caribbean News Pogba bedankt Andrea Pirlo

LEAVE A REPLY